ADANA / SARIÇAM - Şehit Muhammet Oruç Anaokulu

Ock

5 Ocak Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü programımız kapsamında öğrencilerimiz okulumuza davet ettiğimiz Cihangir Kebap Restoranın yapmış olduğu Adana'nın geleneksel lezzetlerinden Adana Kebap ve halka tatlıları yiyerek davul zurna eşliğinde coşkuyla eğlendiler.

Ara

Bir Varmış Bir Yokmuş Aileler Çocuklara Kitap Okuyormuş Projesi kapsamında öğrencilerimiz kumbaralarında biriktirdikleri paraları ile kendilerine kitaplar aldılar.

Ara

Sarıçam Milli Eğitim Müdürlüğünün Kitap Okuma Projesi kapsamında öğrencilerimiz her akşam 20.00-20.30 saatleri arasında aileleriyle kitap okuyor.

Ara

Okul Öncesi Dönemde Cinsel Eğitim konulu çevrimiçi veli semineri Okul Psikolojik Danışmanı Seda DOĞANÜLKÜ tarafından gerçekleştirildi.

Ara

Eko-Okul çalışmaları her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda devam ediyor.

Kas

Okulumuz öğretmenleri, velileri ve öğrencileriyle 24 Kasım Öğretmenler Gününde güzel anılar biriktirildi.

Kas

Sabahçı Yıldız Sınıfının hazırladığı "Kitap Kurdu" projesinde her öğrenci evde bir kitap çalışıp okulda arkadaşlarına anlatıyor.

Kas

Çocukların sevgiye, şefkate ve korunmaya herkesten daha çok ihtiyacı olduğu su götürmez bir gerçektir. Çocuk toplumun bir parçası ve gelecekteki toplumun güvencesidir. Bu bakımdan çocuk haklarının özgürlük içinde ve dengeli bir şekilde korunması hem çocuğun hem de toplumun yararınadır.

Ekm

Sabahçı Yıldız Sınıfının hazırladığı "Haftanın Çocuğu" projesinde her hafta bir öğrenci kendi hayatını arkadaşlarına anlatıyor.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü her yıl olduğu gibi okulumuzda çok etkili bir şekilde işlenecek.

Ekm

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Değerlerimizle Değerleniyoruz Projesi kapsamında 2-13 Ekim tarihleri arasında okulumuzda Hoşgörü Değeri Etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Eyl

ŞMO öğrencileri pırıl pırıl bir eğitim öğretim yılına keyifle mutlulukla başladılar.