T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SARIÇAM - Şehit Muhammet Oruç Anaokulu

Şehit Muhammet Oruç Anaokulu

Telefon
03223430723
Belgegeçer
0
WEB
https://sehitmuhammetorucanaokulu.meb.k12.tr
Adres
Osmangazi Mahallesi 2008 Sokak No1/A 01316 Sarıçam/Adana
Vizyon
-Milli Eğitimin ortak değerleri ve hedefleri için ´´BİZ´´ olma duygusunun kesin başarıya götüreceğine inanan, -Eğitimimizin bütüncül bir kaliteye sahip olması gerektiğini bilerek, toplumun her kesimine saygı temeline oturtulmuş bir eğitim sunma, -Bilgi ve deneyimi kullanarak, sonuç odaklı çalışma, -Her zaman daha iyi bir yol olduğuna inanarak etik kurallar çerçevesinde, iyi işleyen bir düzene sahip bir eğitim kurumu olmanın idrakinde -Kendimize, işimize, birbirimize, öğrencilerimize, velilerimize saygılı, bir bütünün parçası olduğumuz gerçeğini içselleştiren, -Gerçekleştirdiğimiz her hedefin yeni hedefler için bir başlangıç olduğuna inanan, -Hızla gelişen, değişen dünyaya zamanında uyum sağlayan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Çocuğun bir birey olduğunu kabul ederek, evrensel gelişim ilkeleri ışığında, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Milli ve manevi değerlere sahip, özgür ve yaratıcı çocuklar yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :13
Öğrenci :214
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler
SABAHÇI DEVRE :07:30-12:30 ÖĞLECİ DEVRE :12:30-17:30
Isınma
KLİMA
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Belediye 118 ve 140 ve halk Sofulu TOKİ otobüsleri, Kiremithane ve Yavuzlar Balcalı TOKİ dolmuşları.
Servis Bilgisi
YOK.
Yerleşim Yeri
Adana´nın doğusunda yer almaktadır. Ferah ve temiz havası vardır. Ulaşım ve barınma problemi yoktur. Çukurova Üniversitesi ve Balcalı Hastanesi´ne 6 km mesafededir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Adana İlinin Merkez İlçelerinden olan Sarıçam İlçesindedir. İl Merkezi 20 Km İlçe merkezine 7 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
OKULUMUZDA 6 DERSLİK VE 11 ŞUBE BULUNMAKTADIR. AYRICA SATRANÇ ATÖLYEMİZ VE REHBER ÖĞRETMEN ODAMIZ, DESTEK EĞİTİM ODAMIZ VE MESCİDİMİZ BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ EKO OKUL, OKULUM TEMİZ, YEŞİL BAYRAK SAHİBİDİR. AYRICA E-TWİNNİNG SCHOOL ETİKETİ BULUNMAKTADIR. OKULUMUZ ETWİNNİNG SCHOOL OLMASININ YANINDA ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETLERİNE SAHİP BİR OKULDUR. ESAFETY LABEL SİLVER ETİKETİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.
Yazdır